Wicanders ondervloer eco 21 dB / 15 m²

Levertermijn: 5 - 10 dagen
REFERENTIE::
Wicanders ondervloer eco 21 dB
€ 105,00

Amorim ECO21dB De perfecte ondervloer voor LVT-vloeren en Wicanders soepele klik kurkvloeren

Afmeting rol : 15000/1000/1,6mm (15m²)

Speciaal ontworpen om te ontmoeten alle vereisten voor LVT-vloeren Luxe vinyltegels (LVT) zijn een van de grootste trends op de vloerenmarkt. De verscheidenheid aan ontwerpen, structuren, kleuren en eenvoudige en schone installatie maken LVT tot een van de meest gewilde oplossingen voor alle soorten vloeroppervlakken: commercieel en residentieel.

Om de duurzaamheid en het onberispelijke uiterlijk van de vloer te garanderen, moet er echter een ondervloer worden geïnstalleerd. Amorim ECO21dB is de perfecte ondervloer voor dit type vloer omdat het het wooncomfort verbetert en ingenieus eenvoudig te verwerken is.

De geagglomereerde kurk en gerecyclede EVA is drukbestendig en biedt bescherming van de vloer tegen beschadigingen. Gemaakt van gerecycled en natuurlijk materialen en kruimelrubbervrij, Amorim ECO21dB is een volledig duurzame ondervloer dat compatibel is met vloerverwarmingssystemen, geschikt om lokaal uit te lijnen oneffen gebieden, bestand tegen herhaalde belastingen van korte duur, bestand tegen zeer zware belastingen en beschermt LVT tegen schade aan de kliksysteemverbindingen.

Amorim ECO21dB levert onovertroffen prestaties met verminderde dikte, verbetering akoestische eigenschappen niet alleen voor contactgeluid, maar ook voor gereflecteerd loopgeluid verbetering van de levenskwaliteit.

Meer informatie
Product Name Wicanders ondervloer eco 21 dB / 15 m²
Dikte 1.6mm
Waterbestendig Ja
Eco-Cheque Betaalbaar Ja
Ondervloeren Ondervloer Op Rol
Geschikt voor Niet belangrijk
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wicanders ondervloer eco 21 dB / 15 m²