LVT Vinyl tegels

Kwalitatieve vinyl tegels of PVC stroken (LVT) laten leggen? Voor een vinyl vloer aan een scherpe prijs moet u bij Serena Flooring zijn! Jarenlange ervaring en een uitgebreid handelsnetwerk maken van ons de referentie voor vinyl tegels. Onze klanten prijzen ons om onze oplossingen op maat en uitgebreide service.

Kwalitatieve vinyl tegels of PVC stroken (LVT) aan scherpe prijzen!

Met LVT Vinyl tegels of PVC stroken kunt u een vloer creëren, die nauwelijks van een houten of natuurstenen vloer te onderscheiden is. Maar dan wel één zonder de nadelen ervan. Doordat de vloer wordt opgebouwd uit afzonderlijke PVC stroken of vinyl tegels, zijn er geen storende naden zichtbaar en is er geen sprake van patroonherhaling, zoals bij vinyl in banen wel het geval is.

Vinyl tegels voor een vloer van topkwaliteit

Een vloer met vinyl tegels is duurzaam, comfortabel, slijtvast, geluiddempend en eenvoudig te reinigen. Daarnaast is een vinyl vloer uitstekend te gebruiken in combinatie met vloerverwarming of vloerkoeling. Door de goede waterbestendigheid is het bovendien ook nog eens mogelijk om dit type vinyl vloer in vochtige ruimtes, zoals keukens of badkamers toe te passen.

De productieprocessen voor het vervaardigen van vinyl tegels of PVC stroken zijn de laatste jaren zo geëvolueerd dat de vinyl tegels van nu zelfs niet meer te vergelijken zijn met die van vroeger. Vandaag de dag staan kwaliteit en duurzaamheid voorop, terwijl er niet ingeboet moet worden op vlak van design. The sky is the limit met LVT of luxury vinyl tiles! Onze vinyl tegels of PVC stroken zijn verkrijgbaar in realistische hout-, tegel- of printdessins. Bovendien zal uw vinyl vloer haast niet te onderscheiden zijn van parket of tegels. Ontdek ze hier!

Vinyl vloer leggen

Een vinyl vloer is erg veelzijdig en is een vrij makkelijke vloer om te plaatsen. Voor het plaatsen van een vinyl vloer zijn er twee veelvoorkomende manieren: de zwevende plaatsing en de gelijmde plaatsing.

Bij een zwevende plaatsing heeft u geen lijm of andere materialen nodig, maar moet u wél eerst een ondervloer van hoge densiteit en die bovendien drukvast is kiezen.

Heeft u uw keuze gemaakt? Dan kan u beginnen met het leggen van uw vinyl vloer. Dankzij het eenvoudige kliksysteem dat onze vinyltegels hebben, heeft u in een mum van tijd de volledige vinylvloer klaar, zonder dat er een hamer of boormachine aan te pas moet komen!

Uw vinylvloer kan u ook gelijmd leggen worden. Dit dient steeds te gebeuren op een geëgaliseerde ondergrond. Hierdoor is de ondervloer vast, droog en vooral vetvrij is, zodat de speciale lijm goed pakt. Als de ondervloer gereed is, kan u beginnen met het leggen van de vinylvloer!

Heeft u toch liever dat onze vakmensen uw vinyl vloer komen plaatsen? Dan kan dit uiteraard ook. Contacteer ons voor het leggen van uw vinyl vloer!

PVC LVT Vinyltegels bij Serena Flooring: