PVC LVT Vinyltegels

Serena  |  PVC LVT Vinyltegels

Kwalitatieve vinyl tegels of PVC stroken (LVT) leggen? Voor een vinyl vloer aan een scherpe prijs moet u bij Serena zijn!

Met LVT Vinyl tegels of PVC stroken kunt u een vloer creëren, die nauwelijks van een houten of natuurstenen vloer te onderscheiden is. Maar dan wel één zonder de nadelen ervan. Doordat de vloer wordt opgebouwd uit afzonderlijke PVC stroken of vinyl tegels, zijn er geen storende naden zichtbaar en is er geen sprake van patroonherhaling, zoals bij vinyl in banen wel het geval is.

Vinyl tegels voor een vloer van topkwaliteit

Een vloer met vinyl tegels is duurzaam, comfortabel, slijtvast, geluiddempend en eenvoudig te reinigen. Daarnaast is een vinyl vloer uitstekend te gebruiken in combinatie met vloerverwarming of vloerkoeling. Door de goede waterbestendigheid is het bovendien ook nog eens mogelijk om dit type vinyl vloer in vochtige ruimtes, zoals keukens of badkamers toe te passen.

De productieprocessen voor het vervaardigen van vinyl tegels of PVC stroken zijn de laatste jaren zo geëvolueerd dat de vinyl tegels van nu zelfs niet meer te vergelijken zijn met die van vroeger. Vandaag de dag staan kwaliteit en duurzaamheid voorop, terwijl er niet ingeboet moet worden op vlak van design. The sky is the limit met LVT of luxury vinyl tiles! Onze vinyl tegels of PVC stroken zijn verkrijgbaar in realistische hout-, tegel- of printdessins. Bovendien zal uw vinyl vloer haast niet te onderscheiden zijn van parket of tegels. Ontdek ze hier!