Parket

Serena Flooring is de specialist voor parket. Als u samengesteld of meerlagig parket wilt laten leggen bent u in Antwerpen dan ook aan het juiste adres. Jarenlange ervaring en een uitgebreid handelsnetwerk maken van ons de referentie voor parketvloeren van topkwaliteit. Onze klanten prijzen ons om onze oplossingen op maat en uitgebreide service.

Parketvloeren van topkwaliteit tegen een scherpe prijs bij dé specialist voor samengesteld/meerlagig parket in Antwerpen.

Op zoek naar parket voor uw vloer? Dan zit u goed bij Serena Flooring in Antwerpen. In ons assortiment vindt u een ruime keuze parketvloeren van topmerken aan scherpe prijzen. Daarnaast hoeft u uw nieuwe parketvloer niet zelf te leggen, laat dat maar over aan onze ervaren vakmensen.

De voordelen van parket

Parket past in zo goed als elk interieur, zowel modern als klassiek. Een parketvloer is even geschikt in een appartement als in een landelijke villa. Parketvloeren bieden nog enkele belangrijke voordelen:

  • Een parketvloer heeft de zelfde warme uitstraling als andere houten vloeren
  • Parket is duurzaam en heeft goede isolerende eigenschappen
  • Een samengestelde parketvloer is ideaal voor vloerverwarming
  • Parketvloeren met een kliksysteem zijn erg eenvoudig te leggen

Parket laten leggen

Parket leggen is moeilijker dan het plaatsen van laminaat of vinyl, maar het is nog steeds iets wat u zelf kan doen. Zorg dan wel voor een droge, vlakke ondergrond. Desnoods laat u die eerst egaliseren.

Uw parket toch liever laten leggen door de vakmensen Serena? Dat kan! Wij zorgen voor een snelle, perfecte plaatsing van uw parketvloer. Onze professionals plaatsen uw parket volgens de regels van de kunst.

Kom eens langs in de toonzaal in Antwerpen en kijk hoe uw toekomstige parketvloer er kan uitzien!

Samengesteld parket is een parketvloer die bestaat uit verschillende lagen: de toplaag, gemaakt van massief hout, en de stabiliserende onderlagen. Deze verschillende lagen worden op elkaar geplaatst en aan elkaar gelijmd om tot het stevige, stabiele parket te komen, dat we samengesteld parket noemen.

De toplaag van meerlagig parket heeft een variërende dikte, die kan gaan van 0,6 mm tot 4 mm. Deze dikte is belangrijk bij het afschuren van het parket: hoe dikker de toplaag, hoe meer men kan afschuren.