De Serena belofte:

Serena staat voor kwalitatieve vloeren voor ieder budget. Of u nu zoekt naar een warme kurkvloer, een stijlvolle parket of een slijtvaste vinylvloer, de Serena belofte maakt uw vloer compleet. Bij Serena heeft u een aantal sterke voordelen:

  • Vloerspecialist sinds 1996
  • De grootste online kurk webshop
  • Showroom met volledig assortiment
  • Eco-Friendly
  • Volledige service van A tot Z
  • Advies voor Doe Het Zelver
  • Eigen plaatsingsdienst

Vloerspecialist sinds 1996

Sinds 1996 is Serena Flooring leverancier van hoogwaardige kurkvloeren. Door onze jarenlange ervaring kunnen we een product leveren en plaatsen waar we werkelijk trots op zijn. Van advies, levering tot aan de finale afwerking zijn bij ons in goede handen.

De Grootste online kurk webshop

Al sinds 1996 verkopen we bij Serena hoogwaardige kurkvloeren en wanden en door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot de grootste online kurk webshop van de Benelux. Met 2000 verschillende artikelen hebben we voor iedere wens een oplossing.

Kwaliteit staat voorop

Serena vindt het net als u belangrijk om kwaliteit te leveren. Juist daarom voeren wij enkel de merken waar wij zelf volledig achter staan, en waarbij we een kwaliteitsgarantie voor kunnen bieden. Dit houdt in dat ongeacht het type vloer u mag rekenen op een kwaliteitsproduct waar u vele jaren zorgeloos van kunt genieten.

Showroom

In onze showroom kunt u de volledige collecties van onze merken zien, voelen en ervaren. Zo kunt u bijvoorbeeld in de winkel de isolatie eigenschappen van vinyl, laminaat, parket en kurk vergelijken.

Eco-Friendly

Ons assortiment is voor een groot gedeelte eco-friendly. Zo is kurk een prachtig product dat CO2 neutraal is. Er worden namelijk geen bomen gekapt voor kurk. Daarnaast hebben we duurzame, organische vloeren vrij van weekmakers, chloor en plastic. Verschillende collecties dragen ook het fsc label voor duurzaam bosbeheer. We aanvaarden dan ook eco cheques.

Service van A tot Z

Van Advies tot Zorg van uw nieuw vloer, Serena neemt het graag voor u uit handen. Op deze manier kunt u genieten van de voordelen van uw nieuwe vloer zonder de uitdagingen die hierbij komen kijken.

Advies

Op basis van uw persoonlijke wensen en behoeften, samen met de data over uw huidige situatie krijgt u van ons een vloer-advies op maat. Zo kiest u samen met Serena de vloer die perfect past bij uw wensen en interieur.

Voorbereiding

Indien U opteert voor plaatsing, voeren wij na bestelling en voor uitvoering steeds een gratis werfbezoek uit. Zo kunnen we de situatie op de werf meegeven aan onze plaatsers. Egalisatie van ondervloeren behoort tot onze “core business”. Enkel egaliseren en zelf plaatsen behoort ook tot de mogelijkheden. Meer info op www.egaliseer.be.

Plaatsing

Uw ideale vloer plaatsen we graag voor u, dit doen we met onze eigen vakmensen om zo een perfecte vloer af te kunnen leveren. Wanneer wij uw vloer plaatsen zorgen we voor een perfecte afwerking en nemen we verpakkingsmateriaal en desgewenst uw oude vloer mee.

Afwerking

Een plint, overloop of profiel in de juiste kleur, een binnendeur inkorten, aanbrengen van extra laklagen, …. is bij Serena een standaard onderdeel van onze afwerking. Een volledig afgewerkte vloer zonder zorgen.

Zorg

Een mooie vloer moet mooi blijven. Door het aanbrengen van de juiste beschermlaag en onderhoudsmaatregelen blijft uw vloer jaren als nieuw. Serena heeft voor ieder type vloer een onderhoudsplan op maat met de daarbij horende onderhoudsproducten.

Wilt u liever een vloer bestellen zonder plaatsing? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Levering aan huis of afhalen in onze magazijnen te schoten, het is allebei mogelijk.