Wandkurk

Serena Flooring is de referentie voor wandkurk. Als u wandbekleding in kurk wilt kopen aan een scherpe prijs, bent u in Schoten (prov. Antwerpen) steeds aan het juiste adres. Onze klanten prijzen ons om onze oplossingen op maat en uitgebreide service.

Kurkwanden worden vaak geplaatst in de badkamer. Ook voor de kinderkamer, eetkamer of keuken is wandkurk een decoratieve oplossing. Op deze pagina vindt u gedetailleerde informatie over de vele voordelen die wandbekleding in kurk u biedt.

Wandkurk

Wandkurk oubollig ? Neen, wandkurk is hip. Door de oneindige mogelijkheden zit er voor elk wat wils tussen. Prima om koude bruggen weg te werken, condensatie in badkamers te voorkomen, om de ruimte gezellig en knus te maken. Wandkurktegels zijn standaard 3 mm dik en worden steeds verlijmd. Na de plaatsing kan U deze eventueel aflakken. Prijzen schommelen tussen 18,90 €/m² en 45,90 €/m².

De unieke eigenschappen van een kurkwand worden bereikt door 2 kurklagen te integreren. De dikke laag is gemaakt van geagglomereerde kurk en wordt gebruikt als onderlaag, wat een superieur comfort, geluidsreductie en warmte biedt. De decoratieve fineer laag is een dunne laag kurk, gecreërd door verschillende vormen van natuur kurk te combineren. De wandkurk is onbehandeld en kan na de plaatsing afgelakt worden. Aflakken na de plaatsing maakt wandbekleding in kurk ook geschikt voor toepassingen in badkamers en keukens.