Roots Mexican Ash 20216Q

Levertermijn: 5 - 10 dagen
REFERENTIE::
400092469
€ 162,72
Per m²:
€ 44,95

Moduleo Roots verlijmde vinyl vloeren zijn mooie, praktische en duurzame vloeroplossingen die uitblinken op vlak van design, comfort en prestaties.

De Moduleo Roots-collectie is zo divers en levendig als de natuur zelf. Van warme klassiekers als eik en notenhout tot serene natuurstenen en speels terrazzo. 

Elke Moduleo Roots dryback vinyl vloer heeft haarscherpe details en ziet er hyperrealistisch uit. Door een uniek “embosseringsproces” wordt het kleinste details van elk houtdesign tot leven gebracht. Dankzij deze reliëfstructuur zie en voel je de diepte van de houtnerven en de knoesten

Een Moduleo Roots vinyl vloer is aangenaam zacht en warm én stil.
Zonder het te beseffen neemt je gevoel van welbehagen toe als je over een Moduleo vloer loopt. De veerkrachtige laag anticipeert op je lichaamsgewicht en zorgt voor dat zachte gevoel onder je voeten. Een vinyl vloer voelt ook aangenaam warm aan. Omdat een Moduleo-vloer over uitstekende isolerende eigenschappen beschikt, blijft de temperatuur in elk seizoen comfortabel. Alle planken en tegels zijn bovendien geschikt voor vloerverwarming.

Een van de grote voordelen van Moduleo vinyl vloeren is het akoestisch comfort. Vinyl is veerkrachtig en reduceert het loop- en doorgangsgeluid tot een absoluut minimum. Dat laatste vinden je onderburen net zo prettig als jijzelf. Als je vervelende geluiden wil bannen in huis, dan biedt Moduleo je de ultieme vloeroplossing.

 Beschermende, onderhoudsvriendelijke en waterdichte toplaag
Je Moduleo Roots vinylvloer kan tegen een stootje. De toplaag met gepatenteerde Protectonite PU-coating voorkomt slijtage, beperkt krassen en vlekken, en beschermt het dessin. De beschermende toplaag weert ook vuil en huisstofmijt. Vlekken verwijder je in een mum van tijd, poetsen met zuiver water is voldoende. Je hebt geen hardnekkige poetsmiddelen nodig.

Vinyl stoot water af, waardoor een Moduleo-vloer de ideale vloeroplossing is voor keukens en badkamers, maar evengoed voor elke andere ruimte in huis. De vloer is water- en slipbestendig en erg makkelijk in onderhoud.

Made in Belgium

Meer informatie
Product Name Roots Mexican Ash 20216Q
Prijs per m² € 44,95
Afmeting (mm) 196/1320
Dikte 2.5mm
Pakinhoud 3.62 m²
Slijtklasse Slijtklasse 33
Garantie 20 jaar
Afwerking Kant-En-Klaar
Waterbestendig Ja
Vellingkant Micro Voeg
Plaatsingswijze Verlijmd
Verlijmde Pvc - Lvt - Vinyltegels Moduleo Roots
Geschikt voor Commercieel
Uitzicht Hout
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Roots Mexican Ash 20216Q