Laminaat - Parador - Trendtime 3 Eiken Studioline geslepen

levertermijn : 10 - 15 dagen
REFERENTIE::
1747863
€ 55,98
Per m²:
€ 34,99

Parador laminaat visgraat Trendtime 3 overtuigt over de hele lijn.

Deze nobele laminaatvloer, verkrijgbaar in traditionele visgraatlook in het formaat 858 x 143 x 8 mm, maakt indruk met zijn nobele eiken decor. De omlopende voegen geven de indruk van een echte houten vloer. De natuurlijk matte structuur maakt het decor opvallend en laat de houtnerven er bijzonder realistisch en authentiek uitzien.

De Parador Trendtime 3 visgraat laminaatvloer overtuigt door zijn uitstekende goede kwaliteit. Laminaatvloeren met visgraatlook zijn momenteel één van de absolute trends in vloerdesign.

Een speciale Aqua-Proof-kernplaat maakt zelfs gebruik in vochtige ruimtes mogelijk. Bovendien heeft de vloer een uitstekende zwelbescherming door de rondomlopende randimpregnering.

Klikverbinding Allround-Click-systeem, Geschikt voor plaatsing op vloerverwarming, Geschikt voor licht oneffen ondergronden, Geschikt voor alledaags gebruik en onderhoudsvriendelijk, Antistatisch, Microkrasvastheid, Authentieke look en feel, Randzwelbescherming, Zwelbescherming, Commerciële garantie 10 jaar, Lifetime privé-garantie, Gebruiksklasse 23, Gebruiksklasse 32, Renovatievriendelijk (dun), Waterbestendig 1h

Meer informatie
Product Name Laminaat - Parador - Trendtime 3 Eiken Studioline geslepen
Prijs per m² € 34,99
Afmeting (mm) 143/858
Dikte 8mm
Pakinhoud 1,6 m²
Garantie lifetime
Afwerking Kant-En-Klaar
Embossing Ja
Waterbestendig Ja
Vellingkant V4
Plaatsingswijze Klik / Zwevend
Laminaat Parador Trendtime 3
Uitzicht Visgraat
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Laminaat - Parador - Trendtime 3 Eiken Studioline geslepen