Klik Kurkvloer Natural Oak Almond Wood Start Green Design

Levertermijn: 5 - 10 dagen
REFERENTIE::
80004185
€ 90,29
Per m²:
€ 39,95

Wood Start Green Design klik kurkvloer van Wicanders Wise is een hoogwaardige instapoplossing geschikt voor residentiële en commerciële ruimtes met matige circulatie. Deze zwevende kurkvloer met HDF klikverbinding is ontworpen om te voldoen aan de eisen van elke levensstijl, met de garantie op thermisch en akoestisch comfort. Alle houtvisuals van Start Green Design zijn gemaakt door middel van digitale afdrukken van afbeeldingen in hoge resolutie, zodat er geen bomen worden gekapt. Dit maakt het een duurzame optie voor wie op zoek is naar de populaire houtlook, maar met het comfort en de duurzaamheid van kurk.

Dankzij de HDF klikverbinding en de kurken onderlaag kan Wicanders Wise Wood Start Green op vrijwel iedere ondergrond direct gelegd worden. Een extra ondervloer is toegestaan maar niet perse nodig. Een dampscherm wordt wel aangeraden.

Belangrijkste pluspunten :

  • PVC-vrij : De veiligste optie voor uw ruimte dankzij de meerlaagse kurkstructuur, vrij van PVC.
  • 2 lagen kurk waarborgen een aangenaam loopgeluid en een goede contactwarmte.
  • Duurzame designs : Een selectie houtvisuals, door middel van digitaal drukwerk van hoge kwaliteit, zodat er geen bomen worden gekapt.
  • Geschikt voor residentiële en commerciële ruimtes met matige circulatie.
  • Superieur comfort : Een meerlagige vloer met een dubbele kurklaag die zorgt voor warmte en een rustigere sfeer.

Kurk is een uiterst efficiënte natuurlijke geluidsremmer omdat de cellen werken als akoestische isolator. Amorim Cork Flooring vloeren kunnen gemakkelijk geluid binnen een kamer verminderen (loopgeluid) en fungeren als een geluidsbuffer tussen de vloer en de kamers eronder (impactgeluid), waardoor het uitzonderlijk efficiënt is om te gebruiken in residentiële of commerciële ruimtes. Door het loopgeluid tussen kurk- en laminaatvloeren te vergelijken, bevestigen tests dat kurkvloeren een uitzonderlijk resultaat hebben dat het loopgeluid tot 53% vermindert.

Meer informatie
Product Name Klik Kurkvloer Natural Oak Almond Wood Start Green Design
Prijs per m² € 39,95
Afmeting (mm) 185/1220
Dikte 8.5mm
Pakinhoud 2.26 m²
Garantie 20 jaar
Afwerking Kant-En-Klaar
Vellingkant V0 (Geen Afgeschuinde Kant)
Plaatsingswijze Klik / Zwevend
Click / Zwevende Kurkvloeren Wood Start Green Design
Uitzicht Hout
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Klik Kurkvloer Natural Oak Almond Wood Start Green Design