Eik Luxe

Levertermijn: 3 - 4 weken
REFERENTIE::
020166211
€ 226,16
Per m²:
€ 59,99

Design kurkvloeren zijn erg trendy. Bij het innovatieve digitale drukproces worden creatieve steendessins direct op de kurkvloeren geprojecteerd. De kurk blijft niettemin warm aan de voeten, zacht voor de gewrichten, dempt contactgeluid en is elastisch.
Ervaar de unieke structuur die alleen echte natuurkurk kan bieden. U kunt deze verlijmde kurkvloeren rechtstreeks op een geëgaliseerde ondergrond verlijmen. De 5 mm dikke kurktegels worden afgelakt na de plaatsing en zijn ideaal voor natte ruimtes zoals badkamers en toiletten of waar slechts een kleine inbouwhoogte beschikbaar is.

De referenties zijn afgewerkt met HotCoating. Dat is een innovatieve keramische coating met een extreem hoge slijtvastheid. Elastisch en UV-bestendig. Het hoogste vulvermogen en de slijtvastheid van de afdichting zorgen voor een slijtvastheid die tot voor kort voor een kurkvloer niet voor mogelijk werd gehouden.

De belangrijkste voordelen van kurk :

  • Akoestische isolatie :Kurk is een uiterst efficiënte natuurlijke geluidsremmer omdat de cellen werken als akoestische isolator. Tov laminaat wordt het loopgeluid bij kurkvloeren vermindert tot 53 %
  • Thermische isolatie :De natuurlijke thermische isolatie-eigenschappen van kurk maken kurkvloeren energiezuinig, zorgen voor een aangenaam gevoel, zelfs op blote voeten, en een optimale temperatuur het hele jaar door, wat bijdraagt ​​aan comfortgevoel.
  • Ergonomisch :De natuurlijke flexibiliteit van kurk resulteert in bewegingscomfort, waardoor de impact in ons lichaam wordt verlicht en spanningen worden verminderd.
Meer informatie
Product Name Eik Luxe
Prijs per m² € 59,99
Afmeting (mm) 305/1235
Dikte 5mm
Pakinhoud 3.77 m²
Slijtklasse Slijtklasse 23/32
Garantie 20 jaar
Afwerking Kant-En-Klaar
PVC free Ja
Waterbestendig Ja
Vellingkant V0 (Geen Afgeschuinde Kant)
Plaatsingswijze Verlijmd
Verlijmde Kurkvloeren Corelan
Eco-Cheque Betaalbaar Ja
Geschikt voor Woonkamers
Uitzicht Hout
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Eik Luxe