Inspiratie

Kurkvloer verlijmd

Verlijmde kurkvloeren worden geplaatst op een egale ondergrond.Volledig ecologisch, anti statisch en anti allergisch, perfekt dempend en warmte isolerend. Door het aflakken na de plaatsing kunnen de kurktegels ook in de badkamer geplaatst worden

Kurkvloer Amorim Wise

Click kurkvloeren Amorim Wise :WISE is een duurzame, niet-PVC, zwevende oplossing die 100% waterdicht is, waardoor het de ideale keuze is voor elke ruimte zonder beperkingen. Met een Cork Rigid Core voor versterkte dimensionale stabiliteit en een superieure slijtvastheid is WISE geschikt voor elk residentieel of commercieel project. Een kurkonderlaag is inbegrepen voor extra prestaties, wat de voordelen van kurk verbetert, voor extra comfort, optimale temperatuur gedurende het hele jaar, ruisonderdrukking en een loopcomfort als geen ander .

Kurkvloer Wicanders Cork Go

Cork GO is een zwevende vloer met een dubbele laag kurk. Deze levert alle voordelen van Corktech die onderscheidend zijn voor de producten van Wicanders. Een product dat gemaakt is voor mensen die zoeken naar een vloer voor in huis, met veel waar voor het geld.

Kurkvloer Wicanders Wood Go

Click kurkvloeren Wicanders Wood Go : dit zijn kurkvloeren met 2 kurklagen voor optimale akoestische en thermische isolatie. De panelen worden in elkaar geklikt dmv HDF klikverbinding. De duurzame vinylslijtlaag van 0,3mm met lichte embossing zorgt voor 15 jaar garantie bij huishoudelijk gebruik en 5 jaar bij commerciele toepassingen.

Kurkvloer Wicanders Cork Essence

Klik kurkvloeren van 10,5mm dikte afgwerkt met keramische vernislaag waardoor 15 jaar garantie wordt gegeven bij huishoudelijk gebruik en 5 jaar voor commerciële toepassingen. De panelen worden in elkaar geklikt door HDF klikverbinding tussen de 2 kurklagen.

Kurkvloer Wicanders Wood Essence

Klik kurkvloeren van 11,5mm dikte afgwerkt met New Power Coat vernislaag waardoor 20 jaar garantie wordt gegeven bij huishoudelijk gebruik. De planken zijn allen met V-groef en hebben een afmeting van 1830/185mm zoals een meerlaagse parketvloer. Het uitzicht van hout dmv gebruik te maken van optische beeldlaag. De 2 kurklagen hebben een totale dikte van 5mm waardoor 18 dB demping geluid bekomen wordt. Dit is 53 % beter tov een laminaatvloer.

Kurkvloer Wicanders Wood Hydro

klik kurkvloeren van slechts 6mm dikte; Afgewerkt met slijtvaste 0,55 vinyltoplaag voor zwaar commerciëel gebruik. Waterbestendig door press fit klik verbinding van kurk. geschikt voor badkamers.

Kurkvloer Wicanders Wood Resist

Click kurkvloeren Wicanders Wood Resist 10,5mm dikte : dit zijn kurkvloeren met 2 kurklagen voor optimale akoestische en thermische isolatie. De panelen worden in elkaar geklikt dmv HDF klikverbinding. De duurzame vinylslijtlaag van 0,55mm met authentic embossing maakt deze vloeren geschikt voor zware commerciële toepassingen. 25 jaar garantie bij huishoudelijk gebruik en 15 jaar bij commerciele toepassingen.

Kurkvloer Wicanders Wood Resist +

Click kurkvloeren Wicanders Wood Resist +10,5mm dikte : dit zijn kurkvloeren met 2 kurklagen voor optimale akoestische en thermische isolatie. De tussenlaag in kurk is 2,7 mm ofwel 125 % dikker dan bij andere collecties ! De panelen worden in elkaar geklikt dmv HDF klikverbinding. De duurzame vinylslijtlaag van 0,55mm maakt deze vloeren geschikt voor zware commerciële toepassingen. 25 jaar garantie bij huishoudelijk gebruik en 15 jaar bij commerciele toepassingen.

Moduleo Moods Vinyltegels

Moduleo® Moods, een creatieve studio waar u 10 creatieve en unieke formaten kunt combineren met een selectie steen- en houttexturen uit onze assortimenten Transform en Impress. U creëert er meer dan 110 prachtige vloerdesigns mee, van klassiek elegant tot superdynamisch

Moduleo Vinyltegels

Alle luxueuze vinylvloeren van Moduleo beschikken over een unieke Protectonite PU-slijtlaag die de vloer beschermt tegen vlekken en vuil. Het Transform-assortiment heeft de dikste slijtlaag, waardoor deze producten ideaal zijn voor ruimtes met veel passage. Impress heeft een unieke textuur via reliëfdruk die echt leven brengt in de vloer.

Mflor Vinyltegels

Uitgebreide collectie verlijmde vinyltegels van wereld marktleider. Oplossingen voor particulier als commerciëel, diktes van 2 tot 3mm, slijtlagen van 0,3 tot 0,5. Garantie tot 15 jaar

Gerflor Vinyltegels

Gerflor vinyltegels zijn er in verljimde en click uitvoeringen. Door verticale klik tot 40 % tijdsbesparing bij installatie. Europees fabrikaat. Tot 20 jaar garantie. Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding

Coretec Vinyltegels

COREtec® is DE nieuwste revolutie in harde vloerbedekking! COREtec® vloeren zijn gemaakt van gerecycleerd hout, bamboo, kalksteen en vinyl. De backing van COREtec® bestaat uit een kurklaag die zorgt voor een perfecte geluidsdemping. Door het lijmloze geïntegreerde kliksysteem kan de COREtec® vloer gemakkelijk geplaatst worden.

Ntgrate Gewoven Vinyltegels

Ntgrate combineert geweven vinyl, geweven van glasvezel, tot een stug product met de veelzijdige look van sisal. Gemakkelijk te onderhouden met water. Ntgrate is extreem slijtvast en de ultieme oplossing voor commerciële toepassingen. Zowel in verlijmde (fair en noble) als klic (strong) uitvoering

Meerlaagse Parketvloeren

Meerlaagse parketvloeren zijn houten vloeren waarvan de toplaag kan opgeschuurd worden. Toplagen varieren van 2,5 tot 4mm. De totale dikte van de parket schommelt tussen 10 en 15mm. Er zijn zowel klikvloeren als te verlijmen parketvloeren in onze collectie

Serena Laminaatvloeren

Collectie aan uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Makkelijk te plaatsen, hoge krasbestendigheid, eenvoudig onderhoud, te combineren met vloerverwarming/koeling en alle vloeren hebben het FSC label voor duurzaam bosbeheer.

Wandkurk