Moduleo Moods Hexagon Quadro 213

SKU:
MOODS213
Levertermijn 5 à 10 dagen
€ 59,90
Per m²:
€ 59,99

Moduleo Moods Hexagon Random Quadro 213 heeft unieke eigenschappen :

Het Hexagon Random-patroon geeft elke vloer een verfijnde toets en past zich bijzonder goed aan verschillende soorten en afmetingen van ruimten aan. Hij heeft namelijk geen dominante hoek of richting.
Het Hexagon Random Wood-patroon is uniek voor de Moduleo Moods-collectie. Het combineert hout- met steentexturen voor een warmer gevoel en een interessante textuurcombinatie.


Moduleo is de specialist in hoogwaardige, modulaire luxevinylvloeren, ook wel gekend als LVT (Luxury Vinyl Tiles) in planken of tegels. Met hun waarheidsgetrouwe textuur zien ze er bijzonder realistisch uit en u kunt ze in een schier eindeloze variëteit van patronen leggen. De vloer is aangenaam en voelt warm aan, dempt het geluid, is kras- en vlekbestendig en ook bijzonder geschikt voor badkamers of keukens omdat hij vochtbestendig is. U kunt hem ook gebruiken in combinatie met vloerverwarming. De V-groef op de vier zijden accentueert de Moduleo-planken en tegels, en draagt bij tot de natuurlijke aanblik van de vloer.

Meer informatie
Product Name Moduleo Moods Hexagon Quadro 213
Afmeting (mm) 195/1225
Dikte 2.5mm
Slijtklasse Slijtklasse 23/33/42
Garantie 20 jaar
Afwerking Kant-En-Klaar
Embossing Ja
Toplaag Vinyl
Waterbestendig Ja
Vellingkant V4
Plaatsingswijze Verlijmd
Verlijmde Pvc - Lvt - Vinyltegels Moduleo Moods
Prijs per m² € 59,99
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Moduleo Moods Hexagon Quadro 213