Modular One Beton Fusion Grey

Levertermijn: 10 - 15 dagen
REFERENTIE::
1743545
€ 94,03
Per m²:
€ 54,99

Modular One Beton Fusion Grey inclusief dempende kurken onderlaag 

Modular ONE, de sterke en vooruitstrevende 8 mm dikke meerlaagse en elastische vloer voldoet aan alle vereisten voor dagelijks gebruik. Modular One is geschikt voor vochtige ruimten, slijtvast, woongezond en onderhoudsvriendelijk, Deze stille vloer is vrij van weekmakers op alle fronten. Modular ONE is “Made in Germany”, ecologisch toonaangevend en voldoet aan de hoogste normen van duurzaam wonen.

Deze elastische vloer is dankzij zijn speciale kernplaat geschikt voor vochtige ruimten en door de rondom gelakte vellingkant ook voor keukens of badkamers. De vloer is geschikt voor vloerverwarmingen en zorgt dankzij het elastische oppervlak en de kurk-achterkant voor een uitgesproken warm loopcomfort en compenseert perfect kleine oneffenheden van bijvoorbeeld bestaande tegels - hét systeem voor elke renovatie.

Het zeer realistische en tastbare gevoel ondersteunt de buitengewoon natuurlijke uitstraling van de decors. Dankzij het eenvoudige kliksysteem kan deze multifunctionele vloer even gemakkelijk worden gelegd als hij oogt.

 

Meer informatie
Product Name Modular One Beton Fusion Grey
Prijs per m² € 54,99
Afmeting (mm) 400/853
Dikte 8mm
Pakinhoud 1.71 m²
Slijtklasse Slijtklasse 23/33 - Ac5
Garantie lifetime
Afwerking Kant-En-Klaar
Embossing Ja
PVC free Ja
Eco Vloer Parador Modular One Tegel
Waterbestendig Ja
Vellingkant V4
Plaatsingswijze Rigid klik
Eco-Cheque Betaalbaar Ja
Geschikt voor Commercieel
Uitzicht Tegel
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Modular One Beton Fusion Grey