Serena Vloer

Serena Flooring, uw specialist voor kurkvloeren, vinyltegels, parket en laminaat. Vloeren van topkwaliteit!

Lees meer!

Producten 1-20 van 815

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 

De kurkvloeren van Serena Flooring bestaan uit een verlijmde collectie van 4 of 5mm dikte en een kliksysteem van 10,5mm dikte. Beide collecties kurkvloeren dienen na de plaatsing afgelakt of vernist te worden. De verlijmde kurkvloeren zijn waterbestendig en kunnen zelfs in badkamers toegepast worden.

De vinyltegels of PVC stroken van Serena Flooring hebben een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Ze zijn uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming/koeling en hebben tot 25 jaar garantie. Er zijn 2 verschillende collecties :

  • Dryback of verlijmd – dikte 2,5mm – 25 jaar garantie
  • Rigid Click – dikte 6,5 mm – 25 jaar garantie

De parketvloeren van Serena Flooring zijn kant-en-klaar afgewerkt en hebben 25 jaar garantie. Geproduceerd in Zwitserland met Europees Eiken. Met een totale dikte van 13 een toplaag van 4 mm kunnen deze samengestelde parketvloeren meerdere keren opgeschuurd worden. Makkelijk te plaatsen voor de doe het zelver door het eenvoudige klik systeem.

De laminaat vloeren collectie van Serena Flooring kan overal toegepast worden. Met diktes van 7 tot 9 mm zijn ze geschikt van slaapkamers tot commerciële ruimtes. Garanties van 10 tot 25 jaar. In combinatie met de juiste ondervloer kan men zelfs uitstekende akoestische resultaten bekomen.

De kurkvloeren, vinylstroken, samengestelde parketvloeren en laminaatvloeren kunnen door de handige doe het zelver zelf geplaatst worden. De klant kan ook beroep doen op de Serena Flooring eigen plaatsingsdienst.  Ook egalisatiewerken ter voorbereiding van de plaatsing van vloeren gebeurt in eigen beheer.