Parador

parador

Parador is verantwoordelijk voor de productie van kwalitatieve laminaat vloeren. Bij Serena Flooring kunnen we u steeds een scherpe prijs bieden voor de vloeren van Parador. Ontdek ze hier!

Producten 1-20 van 168

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Laminaat heeft zich allang geëmancipeerd van zijn natuurlijke voorgangers - parket en massieve houten vloeren – niet in het minst door zijn hoge belastbaarheid en onderhoudsvriendelijkheid. Laminaat is perfect geschikt voor sterke belasting in intensief gebruikte ruimtes. Vandaag de dag wordt laminaat meer dan ooit naar waarde geschat en geldt het als een evenwaardig alternatief voor echte houtvloeren.

Parador laminaat

Laminaat van Parador krijgt in deze ontwikkeling een bijzondere rol. Parador beschikt over de nodige ervaring met hout en dankzij de modernste productieprocessen is Parador in staat om authentieke interpretaties van hoogwaardige houtsoorten te produceren en ook andere klassieke materialen zoals steen of beton natuurgetrouw in laminaat om te zetten. Parador biedt met zijn laminiaat fascinerende nieuwe inrichtingsmogelijkheden. Het laminaat van Parador is versierd met fantasievolle motieven en decors van beroemde internationale designers.