Gerflor

Gerflor

Gerflor is een internationaal bedrijf met een enorme uitstraling. Gerflor is zonder twijfel dé referentie voor vloerbedekking, zowel voor particulieren als bedrijven. Bij Serena Flooring vindt u een ruime voorraad Gerflor PVC vloeren. Het aanbod LVT vinyltegels van Gerflor is zeer divers. Verlijmd, zelfklevend of zwevend? Gerfor heeft de meest geschikte vinyltegels voor uw vloer.

Producten 1-20 van 340

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Gerflor?

Het internationale geroemde Gerflor is verantwoordelijk voor de productie van milieuvriendelijke, duurzame vloerbedekking, zowel voor particulieren als bedrijven. Wij bieden een groot aantal producten van Gerflor aan in onze webshop. Bovendien kan u steeds rekenen op onze eigen plaatsingsdienst.

Gerflor vloeren, PVC vloeren van topkwaliteit

De Gerflor productlijn omvat PVC vloeren geschikt voor zeer uiteenlopende doeleinden. In het uitgebreide Gerflor assortiment vindt u hoogkwalitatieve homogene vinylvloeren, geschikt voor licht woongebruik, maar net zo goed PVC vloeren voor intensief industrieel gebruik.

De Gerflor vloerbedekking is beschikbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. De vloeren zijn eenvoudig te plaatsen en vereisen niet veel onderhoud. Een Gerflor vloer is gegarandeerd milieuvriendelijk en gemaakt van 100% recyclebaar materiaal.