Douwes Dekker

Wie een nieuwe vloer zoekt, kijkt altijd of het karakter daarvan goed bij zijn woonbeleving past. De vloerkeuze is immers bepalend voor de sfeer in je huis en de verdere inrichting daarvan. Genoeg redenen om alleen tevreden te zijn met een laminaat- of PVC-vloer die een sfeer creëert waarbij je je helemaal happy voelt, die je woning meerwaarde geeft en die ook nog eens gemakkelijk te onderhouden is. Met de vinyltegels van Douwes Dekker® creëer je de vloer die het beste bij jou past!

De Douwes Dekker vinyl collectie is te bekomen in verlijmd of dryback, klik systeem en rigid click systeem.

Producten 1-20 van 105

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Douwes Dekker laminaatvloeren

Voor elke toepassing is er een vloer geschikt uit de Douwes Dekker laminaat collectie. De dikte van de planken varieert van 7 tot 9 mm. Met slijtgaranties van 10 tot 25 jaar kunnen deze laminaatvloeren geplaatst worden in slaapkamers, keukens, woonkamers tot zelfs commerciele toepassingen zoals burelen en winkels.

De laminaatvloeren van Douwes Dekker zijn te bekomen in plank uitvoering, visgraat en tegelmotief.

Voor badkamers zijn er nu de waterbestendige laminaat collecties Douwes Dekker Krachtig en Douwes Dekker Trots.

Laminaatvloeren worden steeds zwevend geplaatst dwz los van de ondergrond. Er dient steeds een onderlaag gebruikt te worden om kleine oneffenheden op te vangen en om akoestisch betere resultaten te bekomen.

Douwes Dekker Vinyl

Ongeacht welke vinylvloer van Douwes Dekker U kiest, al deze vloeren hebben een slijtlaag van 0,55 wat deze vloeren geschikt maakt voor intensief gebruik. 

Douwes Dekker vinylvloeren zijn te bekomen in verlijmde of dryback uitvoering. Deze vloeren worden steeds verlijmd op een egale ondergrond.

Daarnaast zijn er de Douwes Dekker rigid click vinyl tegels. Deze klik vinyl vloeren zijn steeds voorzien van een akoestisch dempende onderlaag en kunnen rechtstreeks geplaatst worden op een harde ondergrond.

Douwes Dekker vinyl collecties Ambitieus en Praktisch zijn te bekomen in volgende uitzichten

  • planken 
  • XL planken
  • Visgraat
  • Hongaarse punt
  • Tegelmotief