Laminaat – Parador Hydron -Eiken Studioline natuur

Levertermijn: 5-10 dagen
REFERENTIE::
1744813
€ 84,13
Per m²:
€ 44,99

Met Parador laminaat Hydron werd een waterbestendige laminaatvloer ontwikkeld die ideaal geschikt is voor vochtige ruimtes. Hij is bestand tegen zware belastingen en is waterbestendig. Zelfs bij staand water biedt hij tot 24 uur bescherming.

Parador Laminaat Hydron 600 is verkrijgbaar als brede landhuisvloer in het formaat 1285 x 243 x 9 mm en onderscheidt zich door zijn microkrasbestendigheid en duurzaamheid. De indruk van een realistisch houtdesign wordt gewekt door de natuurlijke matte structuur. Door zijn matte uiterlijk geeft deze structuur de indruk van onbehandeld hout.

De 4 zijdige micro voeg benadrukt de afzonderlijke planken en zorgt ervoor dat de laminaatvloer aan een echte houtvloer doet denken. Het verhoogde geleidingsvermogen van Parador laminaat Hydron vermindert de elektrostatische lading van de vloer.

De maatvaste vloer heeft ook een rondomlopende randimpregnering als garantie voor een betrouwbare zwelbescherming. Parador laminaat Hydron is geschikt voor leggen op vloerverwarming en -koeling. Het gepatenteerde klikmechanisme met de SafeLock® PRO-klikverbinding zorgt voor een nauwkeurige, veilige en eenvoudige installatie.

Bij privégebruik geldt voor de vloeren van deze productlijn een levenslange fabrieksgarantie, voor commercieel gebruik bedraagt deze tien jaar.

Made in Germany

Meer informatie
Product Name Laminaat – Parador Hydron -Eiken Studioline natuur
Prijs per m² € 44,99
Afmeting (mm) 243/1285
Dikte 9mm
Pakinhoud 1.87 m²
Slijtklasse Slijtklasse 23/33 - Ac5
Garantie lifetime
Afwerking Kant-En-Klaar
Waterbestendig Ja
Vellingkant Micro Voeg
Plaatsingswijze Klik / Zwevend
Laminaat Laminaat Hydron 600
Eco-Cheque Betaalbaar Ja
Geschikt voor Commercieel
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Laminaat – Parador Hydron -Eiken Studioline natuur