Modular One Hydron Eiken Spirit gerookt

Levertermijn: 5-10 dagen
REFERENTIE::
1744837
€ 121,18
Per m²:
€ 59,99

Wie voor Parador Modular ONE Hydron kiest, kan zijn badkamer met verbazingwekkend echt uitziende houtdecors eenvoudig omtoveren tot een oase van welzijn. Want deze emissiearme vloer voldoet niet alleen aan de hoogste eisen, maar is ook waterdicht.

Parador Modular One Hydron 600 is verkrijgbaar als brede landhuisvloer in het formaat 1285 x 196 x 5,5 mm alsook in tegel"look" met afmeting 403 x 856 x5,5mm. De indruk van een realistisch houtdesign wordt gewekt door de natuurlijke matte structuur. Door zijn matte uiterlijk geeft deze structuur de indruk van onbehandeld hout.

Parador Modular ONE Hydron maakt indruk met zijn uitstekende producteigenschappen. De vloer is gezond om op te wonen, vrij van weekmakers en zorgt voor een goed binnenklimaat. Het staat ook voor warmte, een goede ruimteakoestiek en een aangename loopervaring. Door de lage opbouwhoogte is deze designvloer bijzonder renovatievriendelijk. De speciale kernplaat met verhoogde zwelbescherming en de speciale akoestische tegenlaag zijn een uitdrukking van de hoogste functionaliteit – zelfs in vochtige ruimtes.

Bij privégebruik geldt voor de vloeren van deze productlijn een levenslange fabrieksgarantie, voor commercieel gebruik bedraagt deze tien jaar.

Made in Germany

 

Meer informatie
Product Name Modular One Hydron Eiken Spirit gerookt
Prijs per m² € 59,99
Afmeting (mm) 196/1290
Dikte 5.5mm
Pakinhoud 2.02 m²
Slijtklasse Slijtklasse 23/33 - Ac5
Garantie lifetime
Afwerking Kant-En-Klaar
Eco Vloer Parador Modular One Hydron
Waterbestendig Ja
Vellingkant Micro Voeg
Plaatsingswijze Klik / Zwevend
Eco-Cheque Betaalbaar Ja
Geschikt voor Commercieel
Uitzicht Hout
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Modular One Hydron Eiken Spirit gerookt