Ecopearls egalisatie (50 liter / 18,5 kg)

Levertermijn: 5 - 10 dagen
REFERENTIE::
86566
€ 45,00

EcoPearls® is een egalisatie product dat ontwikkeld is om een stabiele ondergrond te creëren. Met de EcoPearls® kunnen gemakkelijk onregelmatigheden, hoogteverschillen van 0 - 180 mm, maar ook buizen of leidingen in weggewerkt worden.

EcoPearls® is een ecologisch verantwoord bouwmateriaal. Het bestaat uit houtspaanders ommanteld met een cement coating. Hiermee behouden ze de voordelen van hout en hebben ze de eigenschappen van steen.

EcoPearls® zijn licht van gewicht en zeer gemakkelijk in gebruik. Verder zijn EcoPearls® resistent tegen schimmel en ongedierte en nagenoeg ongevoelig voor vocht. Door de bijzondere vorm ‘haken’ de EcoPearls® zich in elkaar en wordt er zo een zeer stabiele ondergrond gevormd. Dit alles maakt het materiaal duurzaam en uniek.

EcoPearls® zijn eenvoudig in gebruik. Nadat de inhoud van een zak of emmer op de ondergrond is uitgegoten, komt het neer op het gelijkmatig verdelen van de EcoPearls®. Dit kan door de Unifloor SpaceLeveller2.0 of een rei te gebruiken. De oppervlakte is daarna direct beloopbaar en bij houten vloeren dragen EcoPearls® ook nog bij aan contactgeluid reductie en thermische isolatie van de gehele opbouw.

Op EcoPearls® kunnen diverse Unifloor ondervloeren worden aangebracht, waaronder Jumpax® HD, Jumpax® CP, Jumpax® Nature en Jumpax® Strong. Maar ook in combinatie met andere Unifloor ondervloeren zoals Renoboard®, Redupax® en Redu-Panel® zijn EcoPearls® uitstekend toe te passen.

Eigenschappen :

  • Warmtegeleidingscoëfficient (W/(m.K) 0,075
  • Densiteit 370 (kg / m3)
  • Gewicht per m2  3,7 kg
  • Benodigde hoeveelheid bij 10 mm laagdikte ca. 10 l = 3,7 kg
  • Kortstondige drukbelasting (NEN-EN 826) 0,56 MPa
  • Brandklasse EN 13501:2007  Bfl-s1
Meer informatie
Product Name Ecopearls egalisatie (50 liter / 18,5 kg)
Waterbestendig Ja
Ondervloeren Platen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ecopearls egalisatie (50 liter / 18,5 kg)