Moduleo Moods - Een creatieve revolutie in luxe vinyl vloeren

Creëer je eigen vinyl vloer met de Moduleo Moods vloerbedekking. Maak prachtige, unieke combinaties met de speciale vinyl tegels, verkrijgbaar bij Serena Flooring!

 

Met de nieuwe collectie Moods vinyl vloeren van Moduleo kan je meer dan 110 prachtige vloerdesigns creëren, van klassiek elegant tot modern dynamisch: visgraatmotieven, Hongaarse punt, kubusvorm, driehoek tegels, het kan allemaal met deze modulaire vinyl vloeren van Moods.

Moduleo Moods vinyl vloer

Moduleo Moods is een innovatieve studio waar je jouw eigen creativiteit op kan loslaten. Met de room visualiser creëer je eenvoudig een vinyl vloer die perfect bij jouw persoonlijkheid past.

Allemaal met de kwaliteit die je van Moduleo® vinyl vloeren gewend bent. Je kan combinaties maken met een selectie steen- en houttexturen uit de assortimenten Transform en Impress. Dit zijn vinyl vloeren met 0,55 toplaag met 20 jaar slijtgarantie en geschikt voor intensief gebruik. Een vinyl vloer is eenvoudig te onderhouden, volledig waterbestendig en kan dus ook toegepast worden in vochtige ruimtes.

Speciale formaten vinyl tegels

Met de komst van Moods brengt Moduleo ook twee unieke groepen vinyl tegels met in totaal 10 speciale formaten uit, de Rectangulars en de Geometrics.

De rectangulars zijn een collectie rechthoekige vinyl tegels met een verhouding van 4 op 1 in verschillende formaten. Deze vinyl tegels bieden enorme flexibiliteit en passen perfect samen om prachtige vloerpatronen te creëren.

De geometrics zijn unieke vinyl tegels in drie verschillende vormen, een ruit, een zeshoek en een driehoek, die je kan combineren om een complex effect te geven aan je vinyl vloer.

De plaatsing van jouw Moduleo vinyl vloerbedekking

De speciale tegels van de Moods vinyl vloerbedekking worden met een speciale lijm op een goed voorbereide, geëgaliseerde dekvloer vastgelijmd. Deze traditionele methode wordt ook wel de Dryback-methode genoemd. Meer informatie over de plaatsing van de vinyl vloerbedekking.

Als je niet wilt dat de vinyl vloerbedekking aan je dekvloer wordt vastgelijmd, kan je kiezen voor een hoge densiteit ondervloer van Xtra Floor. De bovenlaag van de Xtra Floor Flex Pro ondervloer heeft een zelfklevende laag. Hierdoor krijg je een zwevende plaatsing van je verlijmde vinyltegel, zonder hechtmiddel. Op deze manier blijft de dekvloer intakt. Dit is bijvoorbeeld heel handig bij pop-up stores.

Je kan de volledige Moduleo vinyl vloerbedekking ontdekken in onze showroom.

Zelf proberen? Test de Room Visualiser van Moduleo Moods en laat je volledig gaan!