Hydrocork: klik kurkvloeren voor badkamers

Hydrocork van Wicanders combineert de sterkte van vinyl, de warmte van kurk en de voordelen van de plaatsing van een klik vloer.

Hydrocork is slechts 6mm dik, wat deze vloeren o.a. geschikt maakt voor verbouwingen. De vloer is samengesteld uit een tussenlaag van kurkkorrels en een 0,55 toplaag van vinyl. Hierdoor geeft Wicanders 25 jaar garantie bij huishoudelijk gebruik. Ook voor commerciële toepassingen is dit materiaal geschikt. Met name in de NH hotels worden deze vloeren al veelvuldig toegepast in de hotelkamers.

De tussenlaag in kurk doet ook dienst als klikverbinding. Doordat er geen HDF drager gebruikt wordt zoals bij laminaat, is dit materiaal waterbestendig.  Dit nieuw compressiesysteem garandeert een  stabiele en stevige ligging en maakt dat dit eenvoudig en snel te leggen is.

Kleine oneffenheden in de vloer worden opgevangen. Bij te grote onregelmatigheden raden wij egalisatie van de ondervloer aan.

De collectie telt 10 referenties. De meeste heeft Serena Flooring op voorraad liggen, de overige referenties zijn meestal binnen de week leverbaar.