Hout emoties

Serena  |  Parket  |  Hout emoties

Creëer uw eigen ervaring met echte hout emoties!


Geïnspireerd door de natuur

moeder Natuur biedt ons perfectie in de vorm van kostbaar hout, welke Wicanders® selecteert en vervaardigd tot exclusieve vloerbekleding zodat ze u rust en comfort brengen in uw dagelijkse omgeving.

Milieubewust

Wicanders® filosofie is gebaseerd op een diep respect voor de natuur, wat de reden is om alleen hout te gebruiken uit gecertificeerde bossen of op zijn minst vanuit duurzame en legale bosbouw. Vervaardigd uit 100% natuurlijke materialen, zorgt onze meerlaagse constructie ervoor dat er volledig rendement wordt behaald uit iedere beschikbare houtsoort, waardoor minder grondstoffen worden toegepast dan bij de productie van massieve houten vloeren.

Blijvende schoonheid

samengesteld in een constructie van meerdere lagen topkwaliteit massief hout. Wicanders Parquet is zeer sterk en duurzaam dankzij baanbrekende productie technologieën. u voelt direct de duurzaamheid van Wicanders Parquet vloeren welke de basis zijn voor optimaal comfort in uw woonruimte voor de komende jaren.

Voor iedere keuze

Of u nu een vloer zoekt voor nieuwe of gerenoveerde ruimtes, Wicanders® Parquet biedt u een breed assortiment in hout keuzes, afmetingen en afwerkingen aangepast naar uw eigen stijl. Door hoogwaardige afwerkingen benadrukken en verrijken onze parket collecties het natuurlijke textuur van het hout. Van donkere tot lichtere kleurtinten, van klassiek tot meer moderne texturen, Wicanders garandeert dat u een vloer vindt naar uw eigen smaak.

Gemakkelijk te installeren

Het innovatieve WIClOC en loc&Fold lijmloos Click systeem zorgt voor een makkelijke en snelle installatie. Het grootste deel van onze collectie is voorzien van dit lijmloos Click systeem waardoor het gebruik van lijm, met onplezierige luchten of complexe installatie, niet aan de orde zijn.