Parador Laminaat

Serena  |  Laminaat  |  Parador

Parador laminaat van topkwaliteit bij Serena Flooring. Bekijk ons aanbod laminaat van Parador tegen de scherpste prijzen!


Laminaat heeft zich allang geëmancipeerd van zijn natuurlijke voorgangers - parket en massieve houten vloeren – niet in het minst door zijn hoge belastbaarheid en onderhoudsvriendelijkheid, waardoor laminaat perfect geschikt is voor sterke belasting in intensief gebruikte ruimtes.
Vandaag de dag wordt laminaat meer dan ooit naar waarde geschat en geldt het als een evenwaardig alternatief voor echte houtvloeren.

Parador laminaat

Laminaat van Parador krijgt in deze ontwikkeling een bijzondere rol. Parador beschikt over de nodige ervaring met hout en dankzij de modernste productieprocessen is Parador in staat om authentieke interpretaties van hoogwaardige houtsoorten te produceren en ook andere klassieke materialen zoals steen of beton natuurgetrouw in laminaat om te zetten. Parador biedt met zijn laminaat fascinerende nieuwe inrichtingsmogelijkheden. Het laminaat van Parador is versierd met fantasievolle motieven en decors van beroemde internationale designers.

 

Bekijk onze Parador laminaat collectie

parador laminaat