mFlor

mFLOR produceert kwalitatieve PVC stroken en vinyl tegels voor uw vloer. In het ruime aanbod van Serena kan u mFLOR vloeren kopen aan de scherpste prijzen.


mFLOR is één van de wereldspelers in vinyltegels/pvc stroken. mFLOR staat niet alleen voor mooie vloeren, maar ook voor duurzaamheid en veiligheid. Op alle manieren kiezen zij voor de hoogste kwaliteit. Dit komt niet alleen naar voren in mooie dessins, maar ook in de samenstelling van het product:
 
  • mFLOR gebruikt alleen grond- en hulpstoffen met lage chemische emissies, om zo de impact op de luchtkwaliteit en blootstelling aan chemische componenten te minimaliseren.
  • mFLOR maakt alleen gebruik van de zuiverste PVC, zodat er exact duidelijk is welke grondstoffen in onze producten verwerkt worden.
  • Door het gebruik van de zuiverste PVC zijn alle mFLOR vloeren volledig dimensioneel stabiel. Zo weet u zeker dat wanneer u voor mFLOR kiest, u voor de hoogste kwaliteit kiest.

mFLOR – PVC tegels aan een scherpe prijs

De jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis stellen Serena in staat om u voor de PVC stroken en vinyl tegels van mFLOR steeds de scherpste prijzen te bieden. Serena en mFLOR, uw garantie voor een vloer van topkwaliteit!Bekijk de mFlor collectie in onze webshop

mflorbroad-leaf--light-sycamore-2,5mm
Mflor-broad-leaf-warm-sycamore-2,5mm
mflor-broad-leaf-smoky-sycamore-2,5mm
Mflor-broad-leaf-warm-sycamore-2,5mm
mflorcontact-light-grey-pine-3mm
mflor-warm-brown-ash-2,5mm
mflor-contact-thetford-oak-3mm
mflor-pine-wood-dark-grey-pine-2,5mm
mflor-contact-epping-oak-3mm
mflor-nuance-mid-grey-2,5mm
mflor-nuance-charcoal-2,5mm
mflor-authentic-oak-water-oak-2,5mm
mflor-authentic-oak-verde-2,5mm
mflor-authentic-oak-chinkapin-2,5mm
mflor-authentic-oak-shade-2,5mm
mflor-contact-mersea-pine-3mm
mflor-authentic-oak-water-oak-2,5mm
mflor-authentic-oak-shumard-2,5mm