Parador Laminaat

Serena  |  Laminaat  |  Parador

Laminaat van topkwaliteit kopen doet u bij Serena. We bieden een ruim assortiment hoogwaardig Parador laminaat aan tegen de scherpste prijs.


Laminaat heeft zich allang geëmancipeerd van zijn natuurlijke voorgangers - parket en massieve houten vloeren – niet in het minst door zijn hoge belastbaarheid en onderhoudsvriendelijkheid, waardoor laminaat perfect geschikt is voor sterke belasting in intensief gebruikte ruimtes.
Vandaag de dag wordt laminaat meer dan ooit naar waarde geschat en geldt het als een evenwaardig alternatief voor echte houtvloeren.

Laminaat van Parador krijgt in deze ontwikkeling een bijzondere rol. Parador beschikt over de nodige ervaring met hout en dankzij de modernste productieprocessen is Parador in staat om authentieke interpretaties van hoogwaardige houtsoorten te produceren en ook andere klassieke materialen zoals steen of beton natuurgetrouw in laminaat om te zetten. Parador biedt met zijn laminiaat fascinerende nieuwe inrichtingsmogelijkheden. Het laminaat van Parador is versierd met fantasievolle motieven en decors van beroemde internationale designers.

 

Bekijk onze Parador laminaat collectie

parador laminaat